Adresse ›​ Tømrermester Jens Jakobsen • Skelvænget 9 • 5610 Assens

Vi er medlem af ›​

​Tømrermester i Assens 

Om Jakobsen Tømrer- og Snedkermester ApS

​Jakobsen Tømrer- og Snedkermester er et traditionelt og alsidigt tømrerfirma. Vi har mere end 35 års erfaring i faget, hvilket er vores stempel på et kvalitetsbevidst og veludført arbejde.

Vi udfører totalløsninger

Vi udfører alt inden for vores fag og kan både tilbyde totalløsninger såvel som enkelte fagentrepriser. I vores totalløsninger tilbyder vi at være tovholder og stå for det hele fra start til slut. Vi har dygtige og tætte samarbejdspartnere inden for VVS, el, murer, beton, maling og ventilation, som vi koordinerer under hele projektet.

Ved at lade os stå for totalløsningen, skal du som kunde ikke selv stå for at samle leverandørerne og planlægge arbejdet, men blot slappe af og se frem til det endelige resultat.

​Vores specialer

Med eget snedkerværksted kan vi udføre specialopgaver af enhver art og har især specialiseret os inden for renovering af gamle vinduer i fredede bygninger, ligesom vi også har stor ekspertise i udførsel af kulisser til udstillinger og udsendelser i tv.

Vi lægger stor vægt på, at prisen og funktionaliteten ikke går på kompromis med kvaliteten af det, vi udfører.

Vi sikrer alle vores kunder holdbare og kvalitetssikre løsninger, der lever op til alle forventninger.

Læs mere om vores kompetencer her på siden, eller kontakt os på telefon 20 33 86 88 for yderligere information.

Jakobsen Tømrer og Snedkermester Aps    |    Skelvænget 9    |    5610 Assens    |    Tlf: 64712288    |    E-mail: toemrerjakobsen@mail.dk