Adresse ›​ Tømrermester Jens Jakobsen • Skelvænget 9 • 5610 Assens

Vi er medlem af ›​

​Tømrermester i Assens 

Døre og vinduer

​Jakobsen Tømrer- og Snedkermester tilbyder kvalitetsdøre og -vinduer til ethvert hjem - fra den klassiske til den moderne bolig.

Vi udskifter og leverer alle typer vinduer og døre og kommer gerne med gode råd og vejledning, så du får nye vinduer og døre, der matcher din boligs æstetiske udtryk. Med vores vejledning er du også garanteret, at der er tænkt over det økonomiske aspekt i valget, således at du får nogle produkter, der er med til at minimere energiforbruget og varmeregningen.

Renovering af gamle vinduer

Vi har eget snedkerværksted, hvor vi udfører specialfremstillinger, såfremt du har specifikke ønsker til design og stil. Her lægger vi stor vægt på, at vores håndværk passer godt til husets arkitektur, så du får en flot ny facade, så huset vises fra sin bedste side.

Igennem årene har vi ligeledes specialiseret os i renovering af ældre vinduer på eksempelvis fredede eller bevaringsværdige bygninger. 

Vores faglige ekspertise og viden på området er stor, og vi formår at vedligeholde og renovere alle typer vinduer, så de igen fremstår smukke og modstandsdygtige som nye.​

Du er meget velkommen til at ringe til os og få et godt råd med på vejen. Vi står klar med rådgivning til vedligeholdelse af dine vinduer, så din facade kan stå imod vinterens regn og rusk.

Kontakt os på telefon 20 33 86 88.

Jakobsen Tømrer og Snedkermester Aps    |    Skelvænget 9    |    5610 Assens    |    Tlf: 64712288    |    E-mail: toemrerjakobsen@mail.dk