Vi tilbyder

Vi tilbyder

Tømre og snedkerarbejde med 35 års erfaring

Medlem af byg garanti & dansk byggeri

Tagarbejde

Vi sikre høj kvalitet

Med Jakobsen Tømrer- og Snedkermester som din tagekspert er du sikret et grundigt og holdbart arbejde i højeste kvalitet.

​Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der ikke blot matcher din bolig og din økonomi, men som også er brugbar om ti år.

Af tagearbejde udføre vi blandt andet:
 • Udskiftning af tag
 • Kvistearbejde
 • Tagterrasser
 • Ovenlysvinduer (VELUX)
 • Reparationer og renovering
Samarbejde

Vi samarbejder med mange forskellige leverandører og kan levere tagløsninger inden for beton, teglsten, eternit og tagpap.

DØRE OG VINDUER

KVALITETS DØRE OG VINDUER

Jakobsen Tømrer- og Snedkermester tilbyder kvalitetsdøre og -vinduer til ethvert hjem – fra den klassiske til den moderne bolig.

RENOVERING AF GAMLE VINDUER

Vi har eget snedkerværksted, hvor vi udfører specialfremstillinger, såfremt du har specifikke ønsker til design og stil. Her lægger vi stor vægt på, at vores håndværk passer godt til husets arkitektur, så du får en flot ny facade, så huset vises fra sin bedste side.

​Igennem årene har vi ligeledes specialiseret os i renovering af ældre vinduer på eksempelvis fredede eller bevaringsværdige bygninger. 

​Vores faglige ekspertise og viden på området er stor, og vi formår at vedligeholde og renovere alle typer vinduer, så de igen fremstår smukke og modstandsdygtige som nye.​

​Du er meget velkommen til at ringe til os og få et godt råd med på vejen. Vi står klar med rådgivning til vedligeholdelse af dine vinduer, så din facade kan stå imod vinterens regn og rusk.

RENOVERING

ALT INDEFOR RENOVERING

Vi udfører alle former for renovering, og hos os er der ingen opgaver, der er for krævende eller for simple. Vi står således for alt fra totalrenovering og istandsættelse af villaer, kontorer og etageejendomme til de mindre reparationsopgaver, hvor vægge, gulve, lofter eller facader trænger til en overhaling

FREMTIDSSIKRE LØSNINGER

Vi udfører selv de mest komplicerede og omfattende renoveringer i tæt samarbejde vores dygtige samarbejdspartnere og med vores kunder, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter kundens ønsker.

​​Vi sørger så vidt muligt for at udføre miljøvenlige, energirigtige og fremtidssikre løsninger, der optimerer din bolig bedst muligt.

​Vi har blandt andet et tæt samarbejde med Novopan Klimagulv, hvor vi sikrer vores kunder en økonomisk og miljøvenlig gulvløsning. Læs mere på deres hjemmeside her, hvor du også finder os på listen over udvalgte håndværkere.

FÅ INSPIRATION TIL RENOVERING

Vi giver gerne gode råd og vejledning, hvis du mangler den gode ide.​

Glasarbejde

Glasarbejde

Har en indbrudstyv smadret termoruden på sin vej ind i boligen, eller er ruden blot punkteret? Ønsker du en vindafskærmning til sommerhusverandaen, uden at det går på kompromis med den smukke udsigt? Skal trappegelænderet i virksomheden være enkelt, let og flot?

​Så tag Jakobsen Tømrer- og Snedkermester med på råd – vi udfører meget forskelligt glasarbejde for private såvel som erhvervskunder.

Udskiftning af termoruder

Er termoruden knust eller punkteret, eller ønsker du at udskifte gamle termoruder til nye, så lad os stå for opgaven.

​Vores ekspertise og erfaring på området er stor, og vi kan stå for såvel opmåling, levering og udskiftning af ruderne.

Vi kan også vejlede og rådgive dig, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan nye energi- og solafskærmende ruder kan give et bedre indeklima og minimere varmeregningen i boligen eller i virksomheden.

Andet glasarbejde
 • Vindafskærmning i glas
 • Gelænder i glas
 • Termoglasudskiftninger
 • Forsikringsskader

Energirådgivning

Uddannet energihåndværker

Jakobsen Tømrer- og Snedkermester er uddannet energihåndværker, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en lang række løsninger til optimering og energibesparelser i hjemmet og på arbejdspladsen.

Alle typer forbedringer

Gamle og utætte vinduer kan forårsage stort varmespild, ligesom en dårlig isolering af kviste, vægge eller lofter kan gøre det svært at holde på varmen i vintermånderne. Det er spild af dyrebare penge, og det skader boligens komfort og indeklima.

​Med en energioptimering af din bolig kan du spare på energien og miljøet samtidig med, at du i længden kan spare mange penge. For i langt de fleste tilfælde er udgiften til en energirenovering hurtigt tjent hjem på en lavere varmeregning.

Få et energitjek af din bolig

Som uddannet energihåndværker kan vi tilbyde et energitjek, hvor vi gennemgår din bolig fra ende til anden og kigger efter potentielle energiforbedringer, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud på optimeringen.

Nye energibesparende løsninger *
 • Lavenergi
 • Termoglas
 • Efterisolering
 • Loftisolering
 • Vægisolering


For optimering af indeklimaet kan vi ligeledes tilbyde en god pris på et ventilationsanlæg.

​* Vi beregner en evt. besparelse på varmeregninger, samt en tilbagebetalingstid. (Hvor lang tid det tager at betale udgifter over besparelsen.)

Tilfredse kunder